Een warm huis in de koude winter periode met de juiste ketel van Nefit

De koude periode in het jaar is weer van start gegaan. Natuurlijk een leuke periode. Iedereen gaat weer gezellig thuis op de bank zitten in een warm huis. Ook wordt er weer meer tijd doorgebracht met vrienden en kennissen die over de vloer komen.

Dat huis moet natuurlijk wel verwarm worden middels een CV ketel. Het is voor veel mensen interessant om een nieuwe ketel te laten plaatsen. Nieuwe ketels kunnen een flinke besparing opleveren op jaarbasis. Zo is er bijvoorbeeld De Eilanden Nefit Trendline, een top model dat zeer populair is. Nieuwe modellen zijn namelijk een stuk zuiniger door nieuwe technologie. Aangezien de gaskosten over het algemeen de grootste uitgavepost zijn op de energiekosten. Op jaarbasis kan dit veel schelen. Nieuwe ketels zijn eigenlijk allemaal HR ketels of ook wel condensatieketels genoemd.

winterperiode

Onderhoud

Bij een nieuwe ketel is het erg belangrijk om ook direct te investeren in onderhoud. Met goed onderhoud wordt de levensduur van de ketel namelijk aanzienlijk verlengd. Eens per jaar onderhoud laten plegen is een goed idee. Veel installateurs kunnen u een zogenaamd onderhoudscontract aanbieden. Dit is zeker interessant om af te sluiten. Zo weet u dat er professionals een afspraak met u maken om jaarlijks het onderhoud uit te voeren. Zo heeft u er geen omkijken meer naar. Veel onderhoudscontracten zijn er om jaarlijks een controle te doen, bij sommige van deze contracten zijn eventuele reparaties aan de ketel ook inbegrepen. Vanzelfsprekend is het vaak duurder om deze af te sluiten.

Een ketel op afbetaling

Het laten plaatsen van een nieuwe ketel is natuurlijk niet gratis, dat moge duidelijk zijn. In sommige situaties moeten mensen snel een nieuwe CV ketel hebben, maar hebben het geld niet direct beschikbaar. Er zijn ook veel bedrijven die de ketel op afbetaling of via een leaseconstructie aanbieden. Zo wordt er een vast bedrag per maand betaald en hoeft er niet in 1 keer een heel bedrag te worden opgehoest.